Προκατ Προκατοικίες Πάνθεον

Προκατασκευασμένες Κατοικίες από Οπλισμένο Σκυρόδεμα (Μπετόν)


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
telef2810220411
mob: -
fax
2810220412
site
www.pantheonprokat.gr
mail
info@myhomeingreece.gr
blog: pro-kat.blogspot.gr/




ΚΕΝΤΡΙΚΟ
Χειμάρας 1 & Σουλίου, Ηράκλειο Κρήτης

ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ
16ο χιλ. Ηρακλείου Ρεθύμνου
Τηλ. +30 2810 814083 Φαξ. +30 2810 814093


Σύντομη Εταιρική Παρουσίαση
Η ΠΑΝΘΕΟΝ ΑΚΤΕΕ είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευών ιδιωτικών έργων με ειδίκευση στην κατασκευή/ διαχείριση/ μελέτη συγκροτημάτων κατοικιών. Η εταιρεία διαθέτει έκθεση προκατασκευασμένων σπιτιών στο 16ο χιλ. Ηρακλείου Ρεθύμνης, ενώ τα γραφεία βρίσκονται στο Ηράκλειο Κρήτης (οδό Χειμάρας 1). Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να έρθει, προκειμένου να λύσουμε ευχαρίστως όλες τις απορίες και να δείξουμε τις δυνατότητες κατασκευής.


Τι μας διαφοροποιεί
Η ΠΑΝΘΕΟΝ ΑΚΤΕΕ διαθέτει μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, καθώς έχει αναβαθμίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες της σε όλη Κρήτη, και διαφοροποιείται σημαντικά από τον παραδοσιακό ανταγωνισμό. Η εταιρεία ΠΑΝΘΕΟΝ ΑΚΤΕΕ είναι η μοναδική στην ΚΡΗΤΗ που διαθέτει την βαριά προκατασκευασμένη κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα, γεγονός που την διακρίνει από τις λοιπές εταιρείες της ΚΡΗΤΗΣ. Έχοντας αναπτύξει συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΕΠΕ (Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της προκατασκευής από το 1975 και κατέχει το ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ISO 9001:2008 & ISO 14001: 2004) έχουμε δημιουργήσει ιδιαίτερα οφέλη και συνέργιες για τους πελάτες. 


Εξειδικευμένα Στελέχη
Η εταιρεία στελεχώνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες. Από το 2007, όταν και ιδρύθηκε, στελεχώνεται από ειδικότητες, όπως: 

αρχιτέκτονες,  πολιτικοί μηχανικοί, 
μηχανολόγοι - ηλεκτρολόγοι, 
μηχανικοί περιβάλλοντος, 
οικονομολόγος και σχεδιαστής.

Μελετητικό Τμήμα
Το μελετητικό τμήμα της εταιρείας ΠΑΝΘΕΟΝ ΑΚΤΕΕ αναλαμβάνει:
-Έκδοση Οικοδομικών Αδειών (συμβατικών και προκατασκευασμένων κτηρίων)
-Εκπόνηση Αρχιτεκτονικών Μελετών
-Εκπόνηση Στατικών μελετών από οπλισμένο σκυρόδεμα, σύμμεικτες κατασκευές, στατικές μελέτες αποκατάστασης, αντισεσμική ενίσχυση υφιστάμενων κτηρίων
-Έκδοση Ενεργειακού Πιστοποιητικού κελύφους κτηρίου

Τρόποι Κατασκευής

-Προκατασκευασμένα κτήρια από οπλισμένο σκυρόδεμα 
-Συμβατική Κατασκευή
-Σύμμεικτη Κατασκευή


Λέξεις Κλειδιά: Προκατασκευσμένες Κατοικίες, Προκατ, Προκατοικίες Πάνθεον, Προκατασκευασμένα Σπίτια από Οπλισμένο Σκυρόδεμα.