Τηλεφωνικά Κέντρα / Δίκτυα Optitel


ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SIEMENS ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ


Οι ειδικοί στα τηλεφωνικά κέντρα Siemens!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
telef: 2831021595        mob:                                  site: www.optitel.gr  
fax:                             mailoptitel@otenet.gr       blog: optitel.blogspot.gr  



Μηνά Γεωργιάδη 12
ΤΗΛ: 2810360335
ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Μαχητών Σχολής Χωρ/κης 12
ΤΗΛ: 2831021595
ΡΕΘΥΜΝΟ

H OPTITEL με δύο καταστήματα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο ιδρύθηκε στις αρχές του 2004 από άτομα με 20ετή τεχνική εμπειρία στον τομέα των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων.Δραστηριοποιείται και εξελίσσεται στον χώρο των Τηλεπικοινωνιών ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας SIEMENS ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕ.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΓΙΑ Τ/Κ
Το υπό συνεχή εκπαίδευση προσωπικό μας από την SIEMENS εγκαθιστά, προγραμματίζει και αναβαθμίζει όλη την γκάμα των τηλεφωνικών κέντρων HiPATH της εταιρίας (1000-2000-3000-4000).

Αναλαμβάνουμε το service του εγκατεστημένου μηχανήματος και των παρελκομένων αυτού σε οποιαδήποτε μορφή, είτε με ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης, είτε κατά κλήση.


Επίσης εγκαθιστούμε περιφερειακά συστήματα για τα τηλεφωνικά κέντρα όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο φωνής (voice mail), voice recording για την ασφάλεια των συναλλαγών, dect ασυρμάτων συσκευών, συστήματα προαπάντησης και αυτόματης καθοδήγησης καλούντος
(auto attendant).
Ειδικευόμαστε στην ενοποίηση των τηλεφωνικών κέντρων σε εταιρίες που διαθέτουν περισσότερα του ενός καταστήματος,
είτε μέσω dsl γραμμών, είτε μέσα από bandwidth που παρέχουν οι εταιρίες εναλλακτικής σταθερής
ή κινητής τηλεφωνίας, εγκαθιστώντας τα απαραίτητα κυκλώματα στο Τ/Κ.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ
Η μεγάλη μας εμπειρία στον τερματισμό δικτύων φωνής και δεδομένων σε ξενοδοχεία και γραφεία μας δίνει την δυνατότητα να συμβουλεύουμε τον πελάτη για την κατασκευή δομημένων δικτύων και σε συνεργασία με τον εγκαταστάτη ηλεκτρολόγο να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα για την λειτουργία του δικτύου, όπου αυτό χρησιμοποιηθεί: PC's, PAY TV, INTERNET.


Αναλαμβάνουμε τον τερματισμό της δομημένης καλωδίωσης και οπτικών ινών με πιστοποιημένα υλικά, ελέγχουμε και πιστοποιούμε με ειδικά όργανα τα τερματισμένα άκρα και παραδίδουμε φάκελο πιστοποίησης του έργου.
Όπου δεν απαιτείται δομημένο δίκτυο φωνής και δεδομένων αναλαμβάνουμε την κατασκευή τηλεφωνικών δικτύων σε τηλεφωνικούς κατανεμητές.

Τέλος αναλαμβάνουμε την μέτρηση καθώς και την άρση βλαβών σε ήδη υπάρχοντα δίκτυα τα οποία πιθανόν να παρουσιάζουν προβλήματα λόγω παρέλευσης χρόνου.


ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ
Η εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας προϋποθέτει πρώτα από όλα μία καλή μελέτη του προς φύλαξη ή προς παρακολούθηση χώρου, ώστε να εξασφαλιστούν κατά το μέγιστο βαθμό τα καλύτερα για τον πελάτη αποτελέσματα.
Ξεκινάμε λοιπόν από την παραπάνω διαδικασία την οποία προσφέρουμε δωρεάν στον υποψήφιο πελάτη μας και προχωρούμε στην εγκατάσταση των απαιτουμένων για τις ανάγκες του πελάτη υλικών.


Εγκαθιστούμε συστήματα συναγερμών σε οικείες και επιχειρήσεις καθώς και κάμερες παρακολούθησης χώρων με δυνατότητα καταγραφής σε PC ή DVR και παρατήρησης μέσω internet.
Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη των ανωτέρω συστημάτων, ώστε να μπορούμε να τα διατηρούμε σε άριστο επίπεδο λειτουργίας.
Η τεχνική υποστήριξη γίνεται είτε κατά κλήση , είτε με ετήσιο συμβόλαιο συντήρησης, ανάλογα με το μέγεθος της εγκατάστασης και τις απαιτήσεις του πελάτη.
Κύρια ενασχόληση της η πώληση - εγκατάσταση και συντήρηση τηλεπικοινωνιακών συστημάτων SIEMENS. Η προμήθεια υλικών τερματισμού δομημένης καλωδίωσης και οπτικών ινών καθώς και ο τερματισμός - πιστοποίηση αυτών είναι επίσης μία εκ των δραστηριοτήτων μας.



Ο δεύτερος τομέας ενασχόλησης της εταιρίας είναι η πώληση - εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων ασφαλείας (συναγερμοί - κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης - συστήματα πρόσβασης σε ελεγχόμενους χώρους).

Πρώτη μας προσπάθεια να μελετούμε τις πραγματικές λειτουργικές ανάγκες του πελάτη μας ώστε να επιτυγχάνεται μία σωστή πώληση η οποία δεν θα υπολείπεται αλλά και δεν θα υπερβαίνει των αναγκών του, πάντα με γνώμονα ότι ένα μηχάνημα δεν εγκαθίσταται για λίγο χρονικό διάστημα, αλλά θα πρέπει να δέχεται αναβαθμίσεις και να έχει υπηρεσίες που θα εξυπηρετήσουν στο μέλλον.
Κύριο μέλημα μας η μετά την πώληση τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας, η οποία σε συνδυασμό με την καλή ποιότητα των μηχανημάτων που εγκαθιστούμε, εδώ και πέντε χρόνια μας δίνει μία σταθερά ανοδική πορεία στον συγκεκριμένο τομέα της Αγοράς.

Λέξεις Κλειδιά: τηλεφωνικα κεντρα, τηλεφωνικα κεντρα Siemens, τηλεφωνικα κεντρα ηρακλειο, τηλεφωνικά Siemens, Τεχνική υποστήριξη συστημάτων ασφαλείας, Σύστημα επικοινωνίας, Συστήματα επικοινωνίας, Συστήματα επικοινωνίας ξενοδοχειο, Οπτιτελ, Τηλεφωνία οπτιτελ, Τηλεφωνία σιεμενς, Σιεμενς, Συναγερμοί, Κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, Συστήματα πρόσβασης σε ελεγχόμενους χώρους,Optitel, Optitel Greece, Optitel telecommunications, Optitel security systems, Optitel Crete, Optitel tilefonika kentra, Tilefonika kentra, Tilefonika diktia, Agora tilefonikou diktiou, Sistima epikinonias, Sistimata epikinonias, Call centers Crete, Call centers Chania, Call centers Rethymno, Call centers Heraklion, Call centers Lasithi, Security system Crete, CCTV, Telephone networks, Regional call centers, Consolidation of call centers, Integration call centers, Peripherals telephone systems, Terminate voice and data networks, Structured telephone networks, Structured voice and data network, Alarm Systems, Technical support telephone systems,Technical support security systems,communication systems, Communication systems hotel